Det finns mycket du kan bidra till!

Det finns mycket som du som privatperson eller ditt företag kan bidra med för att hjälpa kvinnor och barn som levt med våld i hemmet. Välkommen att höra av dig och kolla om det finns något behov av det du vill skänka.

Pengar

Ditt bidrag kan hjälpa jouren att drivas vidare och sätta guld på tillvaron för de utsatta kvinnor och barn som kommer till boendet.

Vårt PlusGiro-nummer är 832412-1.

Kläder

Till boendet behövs både barn- och kvinnokläder. De kvinnor som kommer till boendet har i många fall inte haft tid att samla ihop alla sina ägodelar. Många vuxna och barn har inte mer kläder än det de hade när det kom till jouren.

När du skänker kläder, tänk på att vi vill ha hela och rena kläder. Är kläderna i ett sådant skick så att du själv skulle kunna bära dem?

Presentkort

Presentkort uppskattas av de boende kvinnorna och barnen. Ett presentkort kan sätta guldkant på tillvaron för de boende som ofta inte har de ekonomiska förutsättningarna för att unna sig någonting extra. Att kunna ta en fika på stan eller köpa en ny vinterjacka till barnen kan betyda mycket.

Leksaker och möbler

Har du gamla leksaker som barnen inte länge använder? Låt dem inte ligga orörda, leksaker uppskattas stort av barnen på jouren.

I viss utsträckning tar vi även emot inredning och möbler vilket kan uppskattas av kvinnorna när de flyttar vidare till ett eget boende.